Sport
18.10.2021. 12:16
R.E.

Košarka

Svetislav Pešić u bolnici

Svetislav Pešić
Izvor: EFE / Kai Foersterling

Kontrolni treninzi muške seniorske košarkaške reprezentacije Srbije neće biti održani u ponedeljak i utorak zbog bolesti selektora Svetislava Pešića, saopštio je Košarkaški savez Srbije (KSS).

Kako se navodi, uprkos velikoj želji selektora Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je u ponedeljak ujutru otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

"Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije", rekao je profesor dr Dragan Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

"Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima", naglasio je Tarlać.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Svetislav Pešić novi selektor košarkaša Srbije
Svetislav Pešić

Sjajna vest

28.09.2021. 11:19

Svetislav Pešić novi selektor košarkaša Srbije

Trofejni trener Svetislav Pešić novi je selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, objavio je Košarkaški savez Srbije (KS S).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve