Sport
22.01.2022. 17:15
Tanjug

Svetsko prvenstvo

Tadić: Možemo li kao Hrvati u Rusiji? Možemo.

Dušan Tadić
Izvor: ANP / REMKO DE WAAL

Kako bre eventualno, nema eventualno, moramo da prođemo grupu na Mundijalu u Kataru,a onda stepenicu po stepenicu, rekao je kapiten fudbalera Srbije Dušan Tadić parafraziranjući izjavu selektora Dragana Stojkovića Piksija uoči meča u Portugalu.

Tadić je dao opširan intervju za sajt Fudbalskog saveza Srbije, pričao je o tome koliko uživa u ulozi kapitena Ajaksa, saradnji sa Stojkovićem, asistencijama Aleksandru Mitroviću...

 

"Da li možemo da ponovimo uspeh Hrvata iz Rusije? Možemo. Treba ići postepeno, stepenicu po stepenicu. Prvo da prođemo grupu, a onda idemo dalje. Imamo velike planove, možemo da igramo sa svima. Hoćemo svakoga da pobedimo i pokažemo da smo jako dobra ekipa. Mister nam je rekao da gledamo sebe, verujemo u sebe, a ranije smo više pričali o drugima, nemoj ovo, pazi ono…Uvek smo se bavili više protivnikom. To je prošlo vreme, ovo je neka druga Srbija", izjavio je Tadić.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Brojke ne lažu: Tadić i Mitrović dominirali u kvalifikacijama
Dušan Tadić

Svaka čast

15.11.2021. 17:45

Brojke ne lažu: Tadić i Mitrović dominirali u kvalifikacijama

Srpski reprezentativci Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović obeležili su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u kojima je fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila fantastičan rezultat i direktno se plasirala na Mundijal u Kataru.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve