Sport
01.03.2022. 16:20
R.E.

Večiti derbi

Terzić o Partizanu: ‘Pojeli‘ smo ih na svakom delu terena

Crvena zvezda i Partizan
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o 166. "večitom" derbiju u kome su crveno-beli savladali Partizan rezultatom 2:0.

Terzić je tom prilikom istakao da "nikada nije bio mirniji pred derbi" i da nikada u poslednjih 30 godina "nije bila veća razlika" u kvalitetu između večitih rivala.

"Ovih -5 kojih smo imali pred derbi ne oslikava realnu vrednost našeg i njihovog tima. Pokušao sam da rasteretim igrače i rekao sam im da posle utakmice ne odu kući kod devojaka, žena, dece i kažu da stu imali šansu da pokažu da su stvarno bolji, jer život nema reprizu", izjavio je Terzić gostujući na K1 televiziji, a potom dodao:

"Ovo je jedan od najboljih derbija koji je odigran u poslednje vreme. Zvezda ne da je samo pobedila, nego je na jedan dominantan način trijumfovala. ‘Pojeli‘ smo ih na svakom delu terena. Držali smo kontrolu nad utakmicom svog trenutka, nije se dovodio u pitanje krajnji rezultat", kaže Terzićnaglasivši da je trener Partizana Aleksandar Stanojević priznao da je Zvezda bila bolja, što je retko da posle derbija niko nema zamerku na suđenje."

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve