Sport
10.12.2021. 13:07
Tanjug

"Bolja smo ekipa"

Terzić: Crvena zvezda mora da bude šampion ove godine

Crvena zvezda
Izvor: AP / Luis Vieira

Sve je ovo lepo što smo uradili u Ligi Evrope, ali mi moramo da budemo šampioni Srbije, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle plasmana kluba u osminu finala Lige Evrope.

"Najveći uspeh svega ovoga su ti koeficijenti koji su Crvenu zvezdu doveli na 35. mesto u Evropi i našu ligu na 11. mesto na Starom kontinentu. Nećemo imati utakmice šesnaestine finala u februaru, što je dobro, jer ćemo moći da se fokusiramo na derbi koji je zakazan za 27. februar na našem stadionu. Moramo da pobedimo, mislim da smo bolja ekipa od Partizana. Crvena zvezda mora da bude šampion ove godine", dodao je Terzić.
 

"Predstoji nam prelazni rok, svesni smo i slabih tačaka u našem timu. Podigli smo očekivanja navijača i ono što zelimo je konstantno igranje u Ligi šampiona.
 

"Veliki posao smo obavili ostankom Dejana Stankovića na mestu trenera i on će moći da se fokusira, kao i igrači. Moramo da se pojačamo, nedostaje nam brzina, fali nam sveže krvi. Norveški napadač Ohi je već potpisan. Crvena zvezda će biti bolja i moćnija nego što je bila u prethodnom periodu", zaključio je Terzicć.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Suđenje Zvezdanu Terziću ponovo odloženo
Sud

Za decembar

12.11.2021. 13:51

Suđenje Zvezdanu Terziću ponovo odloženo

Prirpemno ročište pred ponovni početak suđenja generalnom direktoru FK Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću odloženo je u Višem sudu u Beogradu za 15. decembar, zbog izostanka Terzića.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve