Sport
18.08.2022. 09:27
Beta

Fudbal

U drugo poluvreme ušli "naivno": Zvezda se sa golom minusa vraća iz Haife

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da je njegova ekipa "panično" počela meč protiv Makabija u Haifi, odigran u sredu, da je u drugo poluvreme ušla "naivno", ali je istakao da veruje da crveno-beli u revanšu mogu do pobede uz podršku sa tribina.

"Bilo je sparno, međutim to ne treba da bude izgovor. Krenuli smo panično, rano primili gol, potom preokrenuli rezultat. U drugo poluvreme smo ušli naivno, znali smo da će oni izaći visoko i pokušati da postignu brz gol, a oni su uspeli i da preokrenu rezultat", rekao je Pešić, prenosi klub.

"Teško je bilo igrati posle toga, pogotovo jer smo naivno primili golove. Ipak, sledi revanš u Beogradu i spremamo se za to", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Haifi od Makabija sa 2:3, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Pešić je doneo izjednačenje Zvezdi kada je posle udarca Aleksandra Kataija zakačio loptu i poslao u mrežu Makabija.

"To je fudbal, treba biti uvek na pravom mestu. Ipak, imao sam još jednu šansu posle gola... Trebalo je u prvom poluvremenu da iskoristimo dve - tri situacije iz konotre bolje, da postignemo pogodak...", rekao je Pešić.

On je naveo da će crveno-beli sigurno izvući pouke iz ovog meča.

"Znali smo da je Makabi brz napred, da ima dobru tranziciju... Mi smo kroz izmene pokušavali da primenimo nešto... Ipak, u Beogradu ćemo imati prednost naših navijača koji su uvek 12. igrač", rekao je Pešić.

"Odlična je bila atmosfera i večeras, ali svi znamo šta nosi Marakana i ako dobro uđemo u meč i postignemo gol, znamo šta sledi. Prvo da odmorimo dobro, a od sutra da krenemo da se spremamo za meč", podvukao je Pešić.

Revanš utakmica igra se narednog utorka u Beogradu. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stefan Mitrović novi fudbaler Crvene zvezde
Crvena Zvezda

Fudbal

19.07.2022. 10:23

Stefan Mitrović novi fudbaler Crvene zvezde

Dosadašnji fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Crveno-beli su za dovođenje 19-godišnjeg krilnog napadača platili 500 hiljada evra u skladu sa njegovom izlaznom klauzulom.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve