Sport
25.02.2020. 15:56
R. E.

"ZABAVITE SE U RAJU" Vanesa Brajant: Kobi je bio MVP roditeljstva

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U čast preminulog Kobi Brajanta i njegove čerke Điđi, sinoć je u Stejpls centru organizovana ceremonija pod nazivom "Proslava života".

Među brojnim emotivnim govorima, kojima su se porodica i prijatelji opraštali od Kobija i njegove ćerke, očekivano, najemotivnije su bile reči Vanese Brajant.

"Sam Bog je znao da njih dvoje nisu moglu jedno bez drugog", ovim rečima je Vanesa Brajant objasnila odnos njenog preminulog supruga i ćerke.

"Prvo bih htela da pričam o mojoj maloj devojčici. Čistoj duši, divnom biću. Naši poljupci za dobro jutro i laku noć, naša radost. Nekoliko puta kada je otišla u školu bez poljupca poslala bih joj poruku, a ona bi odgovorila – mama, poljubila sam te, nisam želela da te budim, lepo si spavala. Bila je tako pažljiva. Bila je tatina devojčica, ali je naša ljubav bila ogromna. Bile smo mama i ćerka, ali i najbolje prijateljice. Imala je snove o WNBA, o tome kako će promeniti sport, položaj žena. Nedostaješ nam. Tvoji poljupci. Tvoj osmeh. Svakoga dana…"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Priču o svom suprugu, Vanesa je počela prisećajući se brojnih nadimaka koje su imali jedno za drugo – ona je bila njegova "Queen mamba" i "Principessa", a on njen "Koko".

Pročitajte još - "BIO JE INSPIRACIJA" Džordan: Kada je Kobi Brajant umro, umro je i delić mene

"Bili smo odličan balans. Ja sam bila vatra, a on led. Bili smo prava ljubavna priča, dvoje ljudi koji podižu porodicu i brinu o svojim snajnim devojčicama. Bio je MVP roditeljstva. Uvek tu da podrži i ohrabri naše devojčice. Brinuo je o nama i nervirao se ponekad, kada kasnimo na utakmice, najviše. Brinuo je zbog praznog sedišta, a sada su njihova dva sedišta prazna. Bog zna da nikada nisu mogli jedno bez drugog. Koko, pazi na Điđi. Počivajte u miru i zabavite se u raju. Nedostajaćete nam zauvek".

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve