Sport
05.05.2022. 11:29
R.E.

Teniski klasik

Zbog ovoga smo obožavali mečeve Đokovića i Mareja (VIDEO)

Marej i Đoković
Izvor: epa / Caroline Blumberg

Novak Đoković i Endi Marej trebalo je da konačno, posle dužeg vremena, ponovo igraju jedan protiv drugog.

Veliki rivali zakazali su duel u osmini finala Madrida i ovim mečom je trebalo da nas podsete na vreme kada je tenisom vladala velika četvorka.

Međutim, najbolji teniser sveta plasirao se bez borbe u četvrtfinale turnira u Madridu pošto je Britanac morao da otkaže nastup zbog bolesti. 

"Endi Marej zbog bolesti ne može da izađe na teren Manolo Santana i njegov duel sa Novakom Đokovićem je otkazan", stoji u saopštenju objavljenom na Twitter nalogu madridskog turnira.

Đoković direktno ide u četvrtfinale u kom će se sastati sa boljim iz duela Poljaka Huberta Hurkača i srpskog tenisera Dušana Lajovića.

Ljubitelji tenisa su na ovaj način ostali uskraćeni za još jedan teniski klasik. Njih dvojica su do sada odigrali 36 mečeva, a Đoković je upisao 25 pobeda... Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji tenisa, a pojedini mečevi su bili toliko epski da ih nikada nećemo zaboraviti.

Pošto smo, nažalost, ostali uskraćeni za još jedan teniski spektakl ne preostaje nam ništa drugo nego da se prisetimo najboljih momenata iz mečeva ova dva velika rivala i prijatelja

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novak Đoković nastavio da obara sopstveni rekord
Spain Tennis

ATP lista

02.05.2022. 09:10

Novak Đoković nastavio da obara sopstveni rekord

Srpski teniser Novak Djoković započeo je ovog ponedeljka 368. nedelju na prvom mestu ATP liste i tako nastavio da obara sopstveni rekord po broju sedmica provedenih u vrhu svetskog tenisa.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
7°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve