Sport
05.04.2024. 19:15
R.E.

Žreb

Monte Karlo: Na koga ide Đoković i ODAKLE VREBA Siner

novak đokovic
Izvor: Shutterstock

Srpski teniser Novak Đoković igraće na startu mastersa u Monte Karlu protiv pobednika meča između Rusa Romana Safijulina i kvalifikanta, potencijalni rival u polufinalu mu je Karlos Alkaraz, a u finalu Janik Siner ili Danil Medvedev, odlučeno je danas žrebom.

Đoković je prošle godine takmičenje završio u trećem kolu porazom od Lorenca Musetija posle preokreta, pa brani samo 50 bodova.

Najbolji teniser planete je dvostruki šampion u Monte Karlu, biće slobodan u prvom kolu. U trećem kolu Đokovića u projekciji čeka verovatno Amerikanac Tejlor Fric, a u četvrtfinalu Rus Andrej Rubljov, aktuelni šampion.

U polufinalu bi Đoković mogao da igra protiv Karlosa Alkaraza, a u finalu protiv Danila Medvedeva ili Janika Sinera koji su prvi favoriti u drugoj polovini žreba.

Kad su u pitanju ostali srpski teniseri, Miomira Kecmanovića u prvom kolu čeka Mateo Beretini, dok će Laslo Đere igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Goran je prijatelj za života, a ko će ga zameniti..."
ivanisevic djokovic 28.03.2024.

Novak Đoković otvoreno

28.03.2024. 22:29

"Goran je prijatelj za života, a ko će ga zameniti..."

Goran je pre svega moj i prijatelj moje porodice za života. Posle šest godina pisanja istorije došlo je do zasićenja, odlučili smo da završimo saradnju, ali još nemam ideju ko će ga zameniti, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, dan nakon razlaza sa trnerom Goranom Ivaniševićem.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve