Sport
28.08.2021. 11:21

Javni čas na Trgu

Zvezda boksa Roj Džons u Beogradu: "Ovo je veliki dan" (VIDEO)

Roj Džons, 28. 8. 2021.
Izvor: EPA / MAXIM SHIPENKOV

Bez obzira na kišu i hladnije vreme, Trg republike u Beogradu je u petak uveče bio prepun ljubitelja boksa ali svih onih koji su želeli da vide zvezdu ovog sporta Roja Džonsa Juniora.

Na centralnoj manifestaciji povodom Svetskog dana boksa koja je održana baš u Beogradu, javni čas imao je čuveni šampion.

Njemu je tokom treninga "asistirala" nemačka bokserska libanskog porekla Zeina Nasar.

Uprkos kiši, veliki broj zaljubljenika u boks, prisustvovao je manifestaciji, koja je samo jedna u nizu promocije ovog sporta uoči Svetskog prvenstva koje će se održati u Beogradu, a Roj Džons je na svom Instagram profilu, pozivajući publiku da dođe na Trg republike, napisao: 

"Ovo je veoma poseban dan za svakog boksera koji će se slaviti širom sveta. Imaću masivne bokserske treninge na otvorenom na glavnom gradskom trgu zajedno sa bokserskim majstorskim kursevima, nastupima, svetlim nastupima najpopularnijih pevača Srbije."

Na konferenciji za novinare uoči ovog događaja, čuveni bokser je rekao: 

"Meni je boks obezbedio sve što imam i za mene je Dan boksa sve. AIBA je ovo sjajno organizovala. Kada čujem da ljudi u Srbiji mogu besplatno da treniraju boks, ja sam oduševljen. To je nešto sjajno i veliko. Jako mi je drago što sam u Beogradu i jedva čekam ponovo da dožem u vaš grad. Večeras ću klincima držati čas boksa i baš sam počastvovan".

Pogledajte kako je bilo: 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve