Svet
27.02.2024. 12:00
R.E.

Istraga u toku

Ubistvo u Baru, priveden muškarac

Ubistvo
Izvor: Shutterstock

Malo posle 9 časova, u centru Bara dogodila se pucnjava u kojoj je upucan Edmond Mustafa (29), za koga se veruje da je pripadnik Škaljarakog klana.

Edmond Mustafa se u policijskoj evidenciji vodio kao bezbednosno interesantno lice, a zbog sumnje da je umešan u njegovu likvidaciju u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba.

Iz barske policije saopšteno je da se vrše detaljne provere zbog sumnje da je privedeni povezan ili se može dovesti u vezu sa ubistvom Mustafe.

"Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbednosti 'Jug' u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvetljavanja ovog krivičnog dela. Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici", navodi se u policijskom saopštenju.

Prema rečima očevidaca, u Mustafu je ispaljeno više od deset hitaca nakon čega se ubica motorom udaljio sa lica mesta. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Milo Đukanović na fotografiji sa "škaljarcima“?
milo đukanović 12. 10. 2022.

"Dritan ne ostaje dužan"

12.10.2022. 14:06

Milo Đukanović na fotografiji sa "škaljarcima“?

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj, je kako tvrdi, predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović s pripadnicima "škaljarskog kriminalnog klana".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
15.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve