Svet
10.03.2023. 15:17
Beta

Na Twitteru

Ko je pretio smrću Milu Đukanoviću

Milo Đukanović
Izvor: Shutterstock

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) Crne Gore saopštilo je da je naložilo da se proveri ko je na Twitteru pretio smrću predsedniku države Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi Lidiji.

Crnogorski mediji su objavili fotografiju (skrinšot) na kojoj se vide pretnje koje su Đukanoviću i njegovoj supruzi upućene sa Twitter naloga pod imenom Boris Janković.

Na tom nalogu je napisano da će "svanuti dan osvete i revanšizma" i da će Đukanović "videti koga je hteo da uči da poštuje Crnu Goru", uz pravljenje paralele sa smrću italijanskog fašističkog diktatora Benita Musolinija i njegove ljubavnice Klare Petači.

Sa istog profila pretnje su upućene i poslanici Socijaldemokratske partije i kandidatkinji za predsednicu Crne Gore Draginji Vuksanović-Stanković, koja ih je prijavila policiji. Njoj se sa tog profila preti fizičkim napadom "zbog poganih izjava o srpskom narodu".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Đukanović o evropskom planu za Kosovo, Crnoj Gori u EU...
Milo Đukanović 19.2.2023.

Predsednik Crne Gore

19.02.2023. 13:35

Đukanović o evropskom planu za Kosovo, Crnoj Gori u EU...

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da Beograd i Priština nemaju drugog puta "do puta sporazuma", i ocenio kao pomak to što su obe strane prihvatile osnovni tekst francusko-nemačkog plana za Kosovo.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve