Vesti
18.01.2022. 10:01
Tanjug

Stanje na putevima

Ako krećete na put neka vas ne zavara sunčano vreme

vožnja, volan, automobil
Izvor: Shutterstock

Putevi Srbije saopštili su jutros da postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Takođe, u saopštenju se navodi da se na auto-putu E-75 u deonici petlji Autokomanda - Dušanovac - Medaković, danas od 8.30 do 15.00 časova izvode radovi u pokretu na montaži slivničkih rešetki i poklopaca.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom i voznom trakom u smeru Beograd-Niš, a u smeru Niš-Beograd će se odvijati normalno.

Na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja od 7.00 do 16.00 časova izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.

U delu Žabari - Velika Plana do 1. februara izvodiće se radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje.

Kod mesta Mrzenica do 1. novembra postavljena je privremena saobraćajna signalizacija za potrebe obezbeđivanja ulaza/izlaza sa gradilišta, u sklopu izgradnje auto-puta E-761, a brzina kretanja vozila je smanjena na 40 km/h.

Na deonici Loznica - Zajača po izlasku iz Loznice do industrijskog kompleksa u Zajači, na snazi je zabrana kretanja za vozila težih od tri tone.

Putevi Srbije navode i da je prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretnjake 120 minuta.

Na Gradini, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za kamione je 60 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Takođe, na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tehnički pregledi – prva stanica bezbedne vožnje
Automobil, tehnički pregled

Priprema za novu sezonu

15.10.2021. 09:05

Tehnički pregledi – prva stanica bezbedne vožnje

Svako godišnje doba zahteva adekvatno servisiranje vozila, a jesen je idealno vreme da svog četvorotočkaša pripremite za novu sezonu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve