Vesti
10.09.2023. 18:29
Beta

Predsednik Srbije

Vučić o razgovorima u Briselu

Aleksandar Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da Srbiju za četiri dana Briselu, očekuju važni razgovori i da će Beograd "kao i da sada", da insistira na miru i dijalogu.

U Briselu, za četiri dana, po ranijim najavama evropskih zvaničnika, trebalo bi da bude održana nova runda dijaloga Srbije i Kosova, uz posredovanje EU.

Vučić je, sumirajući proteklu sedmicu, u objavi na Instagramu, naveo i da će predstavnici Beograda, tada nedvosmisleno da ukažu da su, kao i do sada, uz Srbe na Kosovu i Metohiji.

"Baš kao što sam rekao najmlađim oficirima Vojske Srbije - sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću", dodao je Vučić.
 

Podsetio je na povećenje plata i penzija kao i druga izdvajnja države.

"I u ovim teškim vremenima, još jednom smo pokazali da država brine o svim našim građanima i razume brige i probleme sa kojima se susreću", napisao je on.

Prema njegovim rečima, vlasti, zato bez stajanja, naporno i vredno rade, kako bi uslovi života bili što bolji i jer samo tako "veliki rezulati mogu da budu sačuvani".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve