Vesti
21.06.2022. 15:26
Beta

Premijerka Srbije

Ana Brnabić o optužbama Dijane Hrkalović...

Ana Brnabić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, povodom optužbi bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović na račun ministra Nebojše Stefanovića, da će ona, čim institucije urade svoj posao, uraditi svoj deo.

Nakon otvaranja Implantološko-istraživačkog centra, Brnabić je kazala novinarima da veruje u institucije, vladavinu prava i da veruje da će insititucije preduzeti sve što treba da preduzmu i da će posle toga ona preduzeti sve iz svoje nadležnosti predsednice Vlade.

"Ja nisam tužilaštvo, nisam sud. Srpska napredna stranka je stranka koja je tu da gradi institucije Srbije, da sprovodi reforme u oblasti vladavine prava kao što smo i pokazali kada smo izgurali ustavne amandmane za nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo", rekla je premijerka.
 

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem je u intervjuu za dnevni list i portal Objektiv, između ostalog, optužila bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, koji je aktuelni ministar odbrane, da je štitio grupu Veljka Belivuka i učestvovao u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nebojša Stefanović o intervjuu Dijane Hrkalović
Nebojša Stefanović, 19. 6. 2022.

"Novi talas laži

19.06.2022. 16:12

Nebojša Stefanović o intervjuu Dijane Hrkalović

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela "novi talas laži" protiv njega i najavio odgovor u narednih 48 sati.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve