Vesti
19.06.2022. 16:12
Beta

"Novi talas laži

Nebojša Stefanović o intervjuu Dijane Hrkalović

Nebojša Stefanović, 19. 6. 2022.
Izvor: MTI / JANOS MARJAI

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela "novi talas laži" protiv njega i najavio odgovor u narednih 48 sati.

 

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za Objektiv prethodno je optužila Stefanovića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova, da je štitio grupu Veljka Belivuka i prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Stefanović je u saopštenju naveo da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su, kako je rekao, protiv njega u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naveo je da će s tim nastaviti još jače, jer, kako je rekao, napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka.

"Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka", rekao je on.

Precizirao je da će u narednih 48 sati odgovoriti na sve laži koristeći, kako je naveo, samo istinu i argumente.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu
Nebojša Stefanović, 3. 10. 2021.

Ministar odbrane

03.10.2021. 12:00

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je izuzetno zainteresovan da se rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj "Jovanjica" i da se zato stavlja na raspolaganje državnim organima i da je spreman da odgovori na svako pitanje i bude poligrafski testiran.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve