Vesti
18.06.2022. 12:00
Beta

"Prljava kampanja"

Stefanović: Nikad nisam koristio Skaj telefon i aplikaciju

Telefon, haker
Izvor: Shutterstock

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovo je odbacio medijske navode o vezama sa osobama iz kriminogene sredine i još jednom apelovao na Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativnu agenciju da objave ko je koristio Skaj aplikaciju za komunikaciju sa kriminalcima i sadržaj tih razgovora.

Reagujući na navode da je komunicirao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc više tona kokaina iz Južne Amerike, bivši ministar unutrašnjih poslova je ocenio da je u pitanju "prljava i lažljiva kampanja" u kojoj kako je rekao, "nema grama istine". 

"Prošlo je više od godine, otkako su me mediji koji navodno znaju sve tajne, optuživali da sam koristio Skaj aplikaciju da bih komunicirao sa okorelim kriminalcima. Danas ponovo to rade, nekada sam komunicirao sa Veljkom Belivukom, sada sa Darkom Šarićem. Možda će objaviti i da sam pejdžerom komunicirao sa Arkanom, faksom sa Sopranom, a nevidljivim mastilom sa Al Kaponeom", naveo je Stefanović u pisanoj izjavi koju je objavilo Ministarstvo odbrane.

Dodao je da nikada nije koristio Skaj telefon i aplikaciju "a kamoli" da je komunicirao sa "najokorelijim kriminalcima". 

"Po ko zna koji put, pozivam sve naše nadležne službe i organe pravosuđa da utvrde ko je koristio ovaj vid komunikacije sa kriminalcima i mafijom i koji je sadržaj tih razgovora. Uveren sam da su naši nadležni državni organi više nego sposobni da to urade i da će na taj način dovesti do prave i jedine istine", dodao je Stefanović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu
Nebojša Stefanović, 3. 10. 2021.

Ministar odbrane

03.10.2021. 12:00

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je izuzetno zainteresovan da se rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj "Jovanjica" i da se zato stavlja na raspolaganje državnim organima i da je spreman da odgovori na svako pitanje i bude poligrafski testiran.
Close
Vremenska prognoza
shower rain
11°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve