Vesti
10.03.2022. 13:05
Beta

"Ne znam šta da uradim"

Dačić: Kad čujem Stoltenberga dođe mi da skočim sa...

Ivica Dačić
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Socijalisičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da se Srbija "principijeno" postavila prema dešavanjima u Ukrajini i da "neće uvoditi sancije Rusiji, ne zbog toga što se plašimo Rusije, već zato što bi to bilo na štetu Srbije".

"Kako bih se ja osećao da to uradimo. Lavrova sam zvao 100 puta za neka pitanje, koji mi je javio da će oni da ulože veto na rezoluciju o Srebrenici, i sad da mi uvedemo sankcije. Pa čekajte...", rekao je Dačić na tv Hepi.

Dačić je naveo da generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sada kaže  "zamislite Rusi gađaju civilne ciljeve" i da mu, kad to čuje od Stoltenberga, "dodje da skoči sa... ne znam šta da uradim".
 

"Kako neko može da bude tako licemeran, oni koji su objašnjavali da su to kolateralne štete. Šta su oni radili - gađali su civilne ciljeve (u Srbiji) i zvali su to 'Milosrdni andjeo'", rekao je Dačić.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Vučić predsednik, ja premijer - to je najbolje za Srbiju"
Ivica Dačić

Ivica Dačić

10.03.2022. 11:09

"Vučić predsednik, ja premijer - to je najbolje za Srbiju"

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da očekuje da predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić, kao zajednički kandidat SNS i SPS, pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, navodeći i da je logično što je istakao svoju kandidaturu za budućeg premijera.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
24°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve