Vesti
15.09.2021. 10:32
Tanjug

Predsednik najavio

Izbori u Srbiji 3. ili 17.aprila

izbori, glasanje
Izvor: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će izbori biti održani 3. ili 17. aprila iduće godine i da bi voleo da na njima učestvuje i opozicija.

"Mi bismo želeli da učestvuju na izborima" i rekao je Vučić uz opasku "i da konačno pobede".

On je tako odgovorio na pitanje novinara da opozicija ponovo preti ulicama, a da Zoran Lutovac kaže da ako ponovo bude "lažnih izbora" oni će imati proteste.

"Izbora će biti 3. ili 17. aprila, a kave će oni izbore imati, ne znam. Biće ih kao što ih je bilo i prošle godine, a govorili su da ih neće biti", kazao je Vučić.

"Ali da bi pobedili, neko mora da prebroji glasove", rekao je Vučić i napomenuo da to ne ide na "majke mi" ili na "časna tajkunska reč".

"Moraju da učestvuju i pobede na izborima da bi došli na vlast, a to spalićemo, ta vremena su odavno prošla. Ne razumeju šta se sve promenilio u Srbiji kao ni volju građana i naroda", istakao je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ko će naslediti Angelu Merkel?
Angela Merkel

Izbori u Nemačkoj

15.07.2021. 07:05

Ko će naslediti Angelu Merkel?

Očekivanja da će, nakon izbora u septembru, kandidat konzervativnog bloka za kancelara Nemačke Armin Lašet naslediti kancelarku Angelu Merkel na čelu najveće evropske ekonomije, uveliko su porasla, s obzirom na vođstvo Lašetove Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u anketama javnog mnjenja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
31°C
25.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve