Vesti
01.03.2024. 12:10

Išli bez Nestorovića

"Mi - glas iz naroda" na konsultacijama kod Vučića: "Ostajemo opozicija"

1
Izvor: ATAIMAGES / Milos Tesic

Lista "Mi - glas iz naroda" bila je na konsultacijama kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića oko imenovanja mandarata za sastav nove vlade, ali bez najpoznatijeg lica te liste Branimira Nestorovića.

Nakon sastanka sa predsednikom Srbije, Aleksandar Pavić sa liste "Mi - glas iz naorda" je rekao da su Branimir Nestorović i Borislav Antonijević otišli na sednicu Skupštine grada Beograda, dok su sastanku sa Vučićem osim njega prisustvovali i Branko Lukić i Bogdana Koljević.

"Takav je bio dogovor da nas troje idemo na sastanak sa predsednikom, a da Nestorović i Antonijević idu na sednicu Skupštine Beograda", istakao je Pavić.

On je dodao da su konsultacije oko imenovanja mandatara za sastav vlade sa predsednikom Srbije protekao u formalnom tonu i da su mu protokolarno saopštili da oni nemaju većinu za sastav vlade i da neće predložiti mandatara.

"Ostajemo pri stavu da smo mi opoziciona lista. Kada je Beograd u pitanju "Mi - glas iz naroda" se zalaže za ponavljanje izbora", zaključio je Pavić.

Nestorović je na pitanje zašto nije bio kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića na konsultacijama o novoj vladi, rekao da je bila njihova delegacija i da su "ispoštovali instituciju predsednika".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
16°C
08.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve