Vesti
11.01.2024. 21:50
R.E.

Ministar odbrane

Šta je to Vučević radio u Sarajevu

vucevic sarajevo
Izvor: Ministarstvo odbrane

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je u četvrtak uveče tradicionalnom božićnom prijemu koji je priredila srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

"Vrednosti poput ljubavi, tolerancije, milosrđa, solidarnosti, čovekoljublja prevazilaze granice jedne religije ili kulture. One su zajedničke različitim kulturama i ljudima na svim stranama sveta bez obzira na boju kože ili versku i nacionalnu pripadnost. Afirmacija ovih vrednosti ključna je za napredak i prosperitet višenacionalnih i multikonfesionalnih zajednica kakva je Bosna i Hercegovina", poručila je Cvijanović.

Prijemu su prisustvovali predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Srbije Nemanja Starović, šefovi kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Žarko Mićin i brigadni general Goran Momčilović, savetnici ministra odbrane i potpredsednika Vlade Nikola Banjac i Danica Stanisavljević i izaslanik odbrane potpukovnik Saša Nešić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ministar odbrane o Kosovu: "Nisam optimista..."
1

Miloš Vučević

11.01.2024. 09:31

Ministar odbrane o Kosovu: "Nisam optimista..."

Ministar odbrane Miloš Vučević ocenio je da nije optimističan da će Beograd i Priština postići dogovor o Kosovu i Metohiji do kraja godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve