Vesti
16.05.2021. 21:22
R.E.

Aleksandar Šapić

"Očekivao sam napade zbog ujedinjenja sa SNS"

tan2020-7-17_111842890_2.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je da je očekivao napade na njega nakon najave o ujedinjenju SPAS-a i SNS-a, ali i da su ga napadi od pojedinih iznenadili.

Šapić je za TV Pink kazao da su ga najviše napadali oni koji su se svih ovih godina trudili da ga pokažu, kako navodi, kao "nebitnog" i "periferanog" političara na srpskoj političkoj sceni.

"Sada im je neverovatno jer neko tako nebitan može da izazove u njima takav bes. Konstatovali su da je to nemoralno sa moje strane, ali mi nije jasno šta sam to uradio nemoralno, a da je glup potez sa Vučićeve strane. Kada ovo sve skuptine, njima se isplati, jer će im biti lakše na sledećim izborima gde budemo zajedno nastupali", rekao je Šapić.

Ističe da je teško boriti se protiv onih koji nemaju šta da izgube i dodaje da mu u poslednjih desetak dana "stavljane reči" koje on nikada nije izgovorio, kao i potezi koje nije povukao.

"Ja nemam šta da krijem, za mene ne postoje zabranjene teme i verujem da radim dobru stvar, kao što sam uvek verovao", rekao je Šapić.

Kaže da je svaki napad u poslednje vreme primio "uzdržano".
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vesić: Šapić da nauči pravila pristojnog ponašanja
Goran Vesić zamenik gradonačelnika Beograda

Pre ulaska u SNS

09.05.2021. 14:05

Vesić: Šapić da nauči pravila pristojnog ponašanja

"Ali, ne mogu da ne primetim da je Šapić i pre nego što je primljen u SNS počeo da kadruje i da misli da može da odlučuje"
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
3°C
18.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve