Vesti
14.01.2022. 23:03
R.E.

SPC

Patrijarh se oseća dobro

Patrijarh Porfirije 11.1.2022.
Izvor: Tanjug / AP / Darko Vojinovic

Patrijarh Porfirije, koji je zaražen korona virusom, oseća se dobro i poslove i obaveze izvršava u meri koju su propisali lekari, saopštila je Informativna služba SPC.

"Njegova Svetost se oseća dobro, oporavak ide predviđenom dinamikom, dok poslove i obaveze izvršava u meri koju omogućava od lekara propisani režim života i rada", navodi se u saopštenju.

Navodi se da je Patrijarh zahvalio "hiljadama vernika, prijatelja i dobroželatelja iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, pravoslavnih Srba, kao i sestara i braće drugih vera i nacija, koji su se javljali i interesovali za njegovo stanje i molili za njegovo ozdravljenje, uz želje za brz oporavak.

"Patrijarh Porfirije ih s ljubavlju obaveštava da se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i medicinskih mera, a da se usrdno moli za obolele od virusa korona i za prestanak epidemije", poručeno je u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Patrijarh Porfirije: "Dragi Nole..."
Patrijarh Porfirije 5.1.2022.

Dirljiva poruka

06.01.2022. 22:18

Patrijarh Porfirije: "Dragi Nole..."

Situacija u kojoj se teniser Novak Đoković nalazi nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mnogi sportisti, javne ličnosti... mu šalju reči podrške, a tokom Badnje večeri i patrijarh Porfirije se na svom Instagram profilu obratio najboljem teniseru na svetu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
38°C
19.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve