Vesti
11.02.2024. 20:09
Beta

Poseta

Micotakis doputovao u Beograd, evo gde ga je Vučić odveo (FOTO)

micotakis
Izvor: ATAIMAGES / Milos Tesic

Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je u nedelju u zvaničnu posetu Beogradu, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Micotakisom i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije.

"Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Kirjakos i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog", napisao je Vučić na Instagram nalogu.

Premijer Micotakis i predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se u ponedeljak, kako je ranije najavljeno, obratiti i učesnicima Srpsko-grčkog poslovnog foruma.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić sa Guterešom sumirao glavne poruke sa sednice SB UN
1

Razgovor u Njujorku

09.02.2024. 19:05

Vučić sa Guterešom sumirao glavne poruke sa sednice SB UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom o vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu kao i o aktuelnoj globalnoj situaciji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve