Vesti
12.01.2022. 17:02
R. E. / Insajder

Tuga.

Preminuo novinar Igor Karanov

Sveća
Izvor: Shutterstock

Novinar i urednik Insajder televizije Igor Karanov preminuo je u utorak u Beogradu, u 48. godini.

Redakcija Insajdera je u sredu saopštila da je iznenadni i prerani odlazak Igora Karanova veliki gubitak i navela da je emisija "Priča o priči" koju je uređivao i vodio bila tek jedna od priča koje su od leta prošle godine počeli da grade zajedno. I to kratko vreme bilo je dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus.

"Iznenadni i prerani odlazak Igora Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je Igor bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju naših sadržaja, za sve nas, ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili", navodi Insajder.

U saopštenju se dodaje da je Igor Karanov je više od dve decenije radio u različitim medijima, između ostalih u novosadskom Dnevniku, Blicu, dnevnom listu Nova.

Igor je kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise kao što su Njuzvik, Vodič, FHM, CKM i druge. Za "Vek bez ikog", jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio "Matićev šal", a objavio je i roman "Dnevnik jednog vladara".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sahrana epohe
marko Živić

Marko Živić

23.10.2021. 17:20

Sahrana epohe

Daske koje mnogima život znače ostale su bez još jednog para cipela... Bez još jednog aplauza, inspiracije, šanse da publika iz teatra izađe za nijansu bolja
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve