Vesti
06.02.2024. 09:36
R.E.

Vozači, informišite se

Gde su obustave saobraćaja i radovi na putevima

radovi na putu
Izvor: Shutterstock

Na putu Stara Pazova - Nova Pazova, od skretanja za Vojku do kružnog toka na ulazu u Novu Pazovu na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji, do 8. marta, a alternativni pravac je kroz naseljeno mesto Vojka, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Kovilj, zona petlje Kovilj, ka Novom Sadu, danas tokom svetlog dela dana izvode se radovi na zameni saobraćajne table na portalu, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-75, petlja Tranšped-petlja Bubanj Potok, ka Beogradu, danas i sutra, od 8 do 16 časova, izvode se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Aleksinac - Katun u toku su radovi na rušenju starog i izgradnji novog mosta preko Glogovačkog potoka, do 15. maja, uz naizmenično propuštanje vozila preko devijacije.

Na auto-putu E-75, Vrčin-Mali Požarevac, ka Nišu danas od 9 do 16 časova izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake. Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve