Vesti
27.10.2023. 20:31
Beta

Vučić najavio

SNS na izborima s listom - Srbija ne sme da stane

izbori, glasanje
Izvor: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će se lista Srpske napredne stranke na predstojećim izborima zvati "Srbija ne sme da stane" i ocenio da je to dobar naziv "jer ima energiju i govori o putu Srbije koji ne sme da se prekine".

On je dodao da je naziv liste jako dobar jer Srbija može još više nego tokom poslednjih deset godina kada je, kak je naveo, zaposleno 550.000 ljudi".

"Zamislite da se vrate ovi koji su vladali 12 godina i ništa nisu uradili. Koji nisu izgradili nijednu bolnicu i školu i za čije vlasti je prosečna plata bila 329 evra", rekao je Vučić.

Predsednik je rekao i da je opozicija pokušala da zloupotrebi masovna ubistva početkom maja: "Oni su tada govorili da Srbija mora da stane. Naš odgovor njima je da Srbija ne sme da stane", rekao je Vučić.

Ocenio je i da je naziv opozicione liste za izbore "Srbija protiv nasilja" "jako licemeran jer su tu ljudi koji su tukli svoje žene, svoje tastove".

Povodom toga što su na toj danas objavljenoj opozicionoj llisti Marinika Tepić i Miki Aleksić nosioci, a Radomir Lazović prvi na njoj, Vučić je ocenio da je "prvi i poslednji na toj listi Đilas. On je sve tu" i dodao da su Tepić i Aleksić "promenili više stranaka nego što moj najmlađi sin ima godina", te "nisu bitni".

Ocenio je da je "njima zajednička jedino mržnja prema njemu i Srpskoj naprednoj stranci" i da su se ujedinili samo na osnovu toga.

Vučić je rekao da ne očekuje fer kampanju "već izuzetno prljavu" i podsetio da su ga i do sada "optuživali za sve i svašta": od toga da je ubio Vladimira Cvijana i Olivera Ivanovića, preko toga da je prodao tone droge "iako drogu nikad nije video", do toga da ima račune u inostranstvu "iako ima samo jedan tekući račun uredno prijavljen Agenciji za borbu protiv korupcije".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić o izborima, kampanji i "mladosti ludosti"
1

"Sledeći izbori tek 2027"

22.10.2023. 13:25

Vučić o izborima, kampanji i "mladosti ludosti"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su predstojeći izbori važni jer posle njih, četiri godine ih neće biti i da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve