Vesti
21.01.2022. 10:09
R.E.

Ako krećete na put...

Stanje na putevima

Vožnja
Izvor: Shutterstock

U nižim predelima ovog petka treba očekivati mestimično vlažne kolovoze i smanjenu vidljivost koji će otežavati i usporavati vožnju, dok su putevi na našim planinama mestimično prekrivenim snegom zbog čega je upotreba zimskih guma i zimske opreme obavezna, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Za vreme snežnih padavina autoputevi i putevi prvog prioriteta se u odnosu na ostale puteve brže i bolje čiste, zbog toga njih treba više koristiti.

Iintezivne snežne padavine uslovile su usporenu vožnju i na pojedinim deonicama prvog prioriteta područja Nove Varoši, Sjenice, Zlatibora, Kruševca, Novog Pazara, kao i na deonicama autoputeva koji od Niša vode ka Bugarskoj i Makedoniji.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

PAŽNJA: Lažne šlep službe na putevima u Srbiji
šlep služba

AMSS i ADAC upozoravaju

03.07.2021. 10:05

PAŽNJA: Lažne šlep službe na putevima u Srbiji

Na početku letnje sezone i pojačanog intenziteta tranzitnog saobraćaja kroz Srbiju, Auto-moto savez Srbije (AMSS) i nemački klub ADAC upozorili su svoje članove da na putevima u Srbiji lažne šlep službe dovode u zabludu vozače i naplaćivanjem visokih naknada za najčešće namerno izazvan kvar, ostvaruju veliku finansijsku dobit.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve