Vesti
14.06.2022. 10:13

(Ne)očekivano

Toma Fila o tome ko treba da bude gradonačelnik Beograda

Toma Fila
Izvor: BETAPHOTO / DRAGAN GOJIC

Advokat Toma Fila, gradski odbornik na listi Socijalističke partije Srbije, ocenio je da Aleksandar Šapić treba da bude gradonačelnik Beograda, jer je uspešno vodio opštinu Novi Beograd.

"Šapić ima iskustvo, poznaje Beograd, on zna probleme Beograda i mi ćemo sarađivati s njim", kazao je za tv Prva Fila, koji je predsedavao sednicom skupštine Grada Beograda u subotu.

On je dodao da mu je subota bila "najteži" dan u karijeri, ali i da je zadovoljan načinom na koji su se stvari završile.

Fila je dodao da je dobro što je Nikola Nikodijević ponovo predsednik Skupštine grada, jer je već naučio posao, kao i da je bitno da u budućnosti saradjuje sa gradonačelnikom Beograda.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Toma Fila: "Plašim se onoga što sledi"
Toma Fila, 13. 3. 2022.

Intervju

14.03.2022. 07:05

Toma Fila: "Plašim se onoga što sledi"

Možda je previše smelo zaključiti da je kandidatura Tome File za gradonačelnika Beograda u najvećoj meri iznenadila njega samog. "Nagovorio me Ivica, zamolio me“, kaže misleći na predsednika SPS-a Dačića. Po objavljivanju kandidature kasno mu je za preispitujuća promišljanja poput "ma... nisam hteo ni prošli put, ni poslanik da budem, neću ništa, ne treba mi, 81 godinu imam, šta mi to treba u životu...“.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve