Vesti
19.05.2021. 15:22
Tanjug

Netačne tvrdnje Vuletića

Vučić: Danilo nije vlasnik FK Rad

Aleksandar Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su netačne tvrdnje bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića da je predsednikov sin, Danilo, vlasnik FK "Rad".

Vučić je naveo da njegovi politički protivnici i neistomišljenici svakog dana takvim, kako kaže, lažima žele da naude njemu i njegovoj porodici, jer nemaju politički program kojim bi pridobili građane.

"Čovek koji je pobegao sa detektora laži da bi se utvrdilo da li je pedofil ili nije, je saopštio da mi je sin vlasnik Rada i kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu. On čak ni ne navija za Patizan, niti ga interesuje taj klub, a ne da nije vlasnik Rada, ja ne znam ni da li postoji vlasnik", rekao je Vučić srpskim novinarima u Pragu.

Ističe da takve izjave više govore o njima i da pokazuju da je kod njih nervoza velika, jer ne mogu da ponude dobar politički plan, kao ni veći privredni rast Srbiji.

Vučić kaže da njegovi politički protivnici govore da će "raditi sve kao nekada", a to je, navodi, da gase fabrike, dovedu nezaposlenost ponovo na 26 odsto ili da grade samo 15 kilometara autoputa...

"To se neće dogoditi", poručuje Vučić.

Ponovio je da neće plaćati reket nikome i da neće praviti "nikakve trule kompromise", već će, kako kaže, voditi politiku rada i pobedničke Srbije.

"Ako hoće za to da glasaju građani, neka glasaju, ako ne žele, ne moraju", naveo je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Pohapsićemo tu mafijašku bandu iz fudbala"
vucic-i-bih_061217_alo-foto-marko-djokovic00064.jpg

Predsednik najavio

05.05.2021. 15:10

"Pohapsićemo tu mafijašku bandu iz fudbala"

"Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio mere koje će preduzeti u vezi s tim.
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
15°C
25.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve