Vesti
24.07.2022. 13:01
Beta

"Temeljna razlika"

Vulin: Zorana Mihajlović i ja se dubinski razlikujemo

Aleksandar Vulin
Izvor: MTI / Tibor Rosta

Minstar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da između njega i ministarke rudarstva i enegetike Zorane Mihajlović postoji "dubinska, temeljna razlika" i da jedino može da odlučuje o ministrima u vladi srpski narod i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Mene uopšte ne zanima mišljenje američke ambasade. Napadi Mihajlović na mene su počeli kada je ta ambasada izašla sa stavom da joj se ne dopadaju moji stavovi o 'srpskom svetu'. Mi imamo tu suštinsku razliku, ja sam za samostalnu Srbiju", rekao je Vulin za TV Pink.
 

On je naveo da je čuo da je Mihajlović izjavila da on vodi malu stranku Pokret socijalista, i dodao "kakva god da je, to je srpska, slobodna stranka i sigurno je veća od G-17 plus, dugotrajnija i uspešnija".

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je za TV Prvu da su kod formiranja nove vlade važni ostvareni rezultati, i da sastav zavisi od zajedničkog dogovora sa predsednikom Vučićem i "sa nekim ko bude formirao vladu".

Ona je rekla da se već 10 godina često vodi negativna kampanja protiv nje, "kad god se formira vlada a i kad se ne formira".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zorana Mihajlović o tome kako će se Srbija snabdevati gasom sledeće godine
Gas

Ministarka

14.07.2022. 10:19

Zorana Mihajlović o tome kako će se Srbija snabdevati gasom sledeće godine

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je da država radi sve da gasa bude dovoljno ove zime, a da kroz povezivanje sa drugim zemljama Srbija dobije mogućnost da gas kupuje i od drugih snabdevača.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve