Vesti
16.06.2021. 16:25
R.E./Tanjug

"Hteo da pomogne stranci"

Zašto je Andrej Vučić obišao mesni odbor u Novom Sadu

Aleksandar Vučić, 16. 6. 2021.
Izvor: EPA / MARTIN DIVISEK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan na svoju porodicu, kao i na svog brata koji je išao u mesni odbor u Novom Sadu kako bi pomogao stranci čiji je član.

"Niste ga videli kako puši tompus sa ministrima, već kako sa običnim ljudima gleda kako može da pomogne stranci u kojoj je član Glavnog odbora, to je sve", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje povodom novih napada na njegovu porodicu i pretnji upućenih njegovom bratu.

Ironično primećuje da je "veliki kriminal što je njegov brat bio treći u redu na slici mesnog odbora SNS".

Povodom objave Zorana Čička na Twitteru da “svaka mesna zajednica zaduži jedan snajper… da bi utakmica bila fer“, predsednik Vučić je rekao da ne zna detalje ali da "pravna država treba da radis voj posao".

Kako saznaje N1, Zoran Čičak, nekadašnji političar i jedan od osnivača Jugoslovenske Levice, bio je pozvan da da izjavu u svojstvu građanina, nakon tvita objavljenog posle nedavnih izbora za mesne zajednice u Novom Sadu.

"Nadležni će da rade svoj posao, a tužioci će da odlučuju da li ima postupka ili nema", rekao je Vučić povodom objave nekadašnjeg političara i jednog od osnivača Jugoslovenske Levice.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

“Ova vlast neće priznati Kosovo ni pre ni posle izbora"
Aleksandar Vučić, 16. 6. 2021.

Aleksandar Vučić

16.06.2021. 14:11

“Ova vlast neće priznati Kosovo ni pre ni posle izbora"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju javnosti nakon sastanka u Briselu, tokom kojeg je razgovarao sa premijerom Aljbin Kurtijem, rekao da je ponosan na delegaciju Srbije, ali i da je atmosfera bila nemoguća.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve