Vesti
28.12.2023. 22:35
R.E.

Srbija protiv nasilja

Protest i "Slobodni dnevnik", reagovao RTS

Protesti ispred RIK-a, ATA IMAGES, 24.12.2023.
Izvor: ATAIMAGES / Milos Tesic

U Beogradu je održan jedanaesti protest na poziv koalicije "Srbija protiv nasilja". Nakon okupljanja ispred sedišta Republičke izborne komisije, učesnici protesta prošetali su do zgrade RTS.

Učesnici protesta ispred zgrade Radio-televizije Srbije pročitali su, kako su naveli, "Slobodni dnevnik" citirajući delove izveštaja organizacije CRTA o izborima koji su održani 17. decembra.

Jedan od lidera stranke Zajedno Nebojša Zelenović istakao je da "režim ne bi sastavio dva dana na vlasti, kad bi RTS dozvolio stručnjacima da objasne razmere izborne krađe".

Nakon ovoga, Radio-televizija Srbije saopštila je da je redovno izveštavala o svim protestima koje je organizovala lista "Srbija protiv nasilja" nakon izbora 17. decembra.

"Povodom optužbi da RTS nije izveštavao o protestima ispred RIK-a, podsećamo da u svojim programima, kao i na Internet portalu, RTS redovno prati sve proteste ispred RIK-a, a ovim protestima bila je posvećena i emisija Oko", navodi se u saopštenju koje je objavio javni medijiski servis.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve