Zdravlje
08.10.2022. 15:10
R.E.

Vebinar

Emocije – kako ih prepoznati i upravljati njima

sreća
Izvor: Shutterstock

Vebinara "Emocije – kako ih prepoznati i upravljati njima”, biće održanu utorak 10. oktobra, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Vebinara će biti organizovan povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, a organizuje ga Gradski zavod za javno zdravlje Beograd. 

Svi zainteresovani vebinaru mogu pristupiti od 10 časova, putem linka https://www.zdravlje.org.rs/index.php/2-uncategorised/1137-vebinar-mentalno-zdravlje-2022

Ne brinite ako baš u to vreme niste slobodni da pratite vebinar - snimak će biti nakon toga dostupan na sajtu Zavoda.

Vebinar predstavlja deo programa koji je posvećen očuvanju i unapređenju mentalnog zdravlja i koji se realizuje uz podršku Grada Beograda, odnosno Sekretarijata za zdravstvo Uprave grada Beograda.

Na vebinaru će u ulozi panelista i panelistkinja učestvovati dr Nevenka Kovačević, specijalista socijalne medicine iz Centra za promociju zdravlja Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, dr Milutin Kostić, psihijatar Instituta za mentalno zdravlje i klinički lekar na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, jedan od autora knjige "Odgovorna upotreba benzodijazepina”, dr Roberto Grujičić, specijalizant dečje i adolescentne psihijatrije i doktorand Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji radi u Klinici za decu i omladinu, Snežana Mrvić, diplomirani psiholog, edukant završne godine psihoanalitičke psihoterapije, specijalizant medicinske psihologije, radi u Kliničkom odeljenju za krizna stanja i afektivne poremećaje Instituta za mentalno zdravlje i Ivana Lukovnjak, pedagog Osnovne škole #Knez Sima Marković” u Barajevu i psihodramski psihoterapeut.

Panelisti će iz svog profesionalnog ugla i oblasti kojom se bave pružiti informacije o značaju emocionalne regulacije u populaciji dece i odraslih, ali i kod poremećaja ličnosti, o mentalnom zdravlju u socijalnom kontekstu, o promociji i unapređenju mentalnog zdravlja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
12°C
21.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve