Život
13.06.2022. 20:45
R.E.

"Er Srbija"

Avionom direktno do omiljene turističke destinacije u Španiji

plaža
Izvor: Shutterstock

Er Srbija je letom JU690, 11. juna u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji.

Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i svoje četvrte destinacije u Španiji, pored Barselone, Madrida i Valensije, obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno - utorkom i subotom.

Inauguracioni let je srdačno dočekan na međunarodnom aerodromu Palma de Majorka, trećem po veličini u Španiji, smeštenom na osam kilometara od glavnog grada ostrva.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su predstavnici avio-kompanije Er Srbija i aerodroma.
 

"Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 
 

Palma de Majorka je glavni grad i luka ostrva Majorka, najvećeg dragulja Baleara. U potpunosti podređena turistima, nudi beskrajne mogućnosti za uživanje u istorijskim znamenitostima, živopisnoj kulturnoj sceni, gastronomskim specijalitetima, raskošnoj gotičkoj arhitekturi i rajskim plažama sa belim peskom.

Uspostavljanjem rute između Beograda i Palma de Majorke, Er Srbija će, preko srpske prestonice, putnicima ponuditi dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Podgorica, Sarajevo, Tivat i Zadar.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Letovanje preko agencije ili u sopstvenoj režiji - šta je sigurnije?
letovanje, leto, plaža, more, šešir, opuštanje

Prednosti i mane

09.06.2022. 15:05

Letovanje preko agencije ili u sopstvenoj režiji - šta je sigurnije?

Cele godine željno iščekujemo to leto i tih 10, 15 dana odmora koje čuvamo u "šteku“ kako bismo se, što kažu ljudi, "malo osolili“. Od tolikog čekanja javlja se želja da sve organizujemo besprekorno, a neki letovanje planiraju i pre proslave Nove godine.
Close
Vremenska prognoza
mist
0°C
28.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve