Život
05.09.2021. 19:08
R.E.

Sandej Miror

Bojsi u Srbiji dočekan kao heroj: "Kušti", kaže on na to

Džon Čalis
Izvor: Ekspres

Londonski list "Sandej Miror" u tekstu pod naslovom "Bojsi u Srbiji dočekan kao heroj", piše o odnosu koji britanski glumac Džon Čalis ima prema našoj zemlji.

Čalis je članak iz štampanog izdanja "Mirora" okačio na svoj Twitter uz opasku: "Kushty!", koja je u "Mućkama" bila omiljena poštapalica jednog od glavnih junaka, sitnog preprodavca na crno Del Boja Trotera, u tumačenju Dejvida DŽejsona.

U jednoj od najgledanijih i najomiljenijih britanskih humorističkih serija svih vremena, koja je od početka osamdesetih bila emitovana naredne tri decenije, Čalis je igrao lik namazanog prodavca polovnih automobila.

Povodom izuzetne popularnosti serije u Srbiji Čalis je u našoj zemlji boravio nekoliko puta, snimivši o svojim iskustvima dokumentarac "Bojsi u Beogradu".

List podseća da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, u znak zahvalnosti, ponudio Čalisu počasno državljanstvo Srbije.

"Ponosan sam što je sjajni glumac i moj prijatelj Čalis toplo prihvaćen u Beogradu i Srbiji. Naša zemlja ima mnogo prijatelja u svetu koji je promovišu svuda gde idu, a mi ta prijateljstva moramo čuvati i negovati", naveo je Vesić, a preneo Miror.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bojsi iz "Mućki" veći Srbin od svakog Srbina
DŽon Čalis

Zanimljivo

24.08.2021. 21:35

Bojsi iz "Mućki" veći Srbin od svakog Srbina

Poznati glumac Džon Čalis, popularni Bojsi iz TV serije "Mućke", ne krije koliko voli Srbiju i na društvenim mrežama često pominje našu zemlju u pozitivnom kontekstu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
03.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve