Život
12.10.2021. 14:50
Promo

Er Srbija

Dobra vest: Obnovljeni letovi između Kraljeva i Beča

Beč
Izvor: Shutterstock

Er Srbija je letom JU 2602 u 8 časova sa Aerodroma "Morava" obnovila direktne letove na redovnoj liniji između Kraljeva i Beča. Srpska nacionalna avio-kompanija planira da sa Aerodroma „Morava“ do austrijske prestonice saobraća dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, do 30. decembra.

„Raduje nas što postepeno proširujemo našu ponudu i što putnicima iz centralne i zapadne Srbije ponovo možemo da omogućimo direktan let do Beča sa našeg trećeg aerodroma u Srbiji, po povoljnim cenama. Letovi iz Kraljeva su veoma značajni, jer olakšavaju organizaciju putovanja našim putnicima iz tog regiona,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.
 

Er Srbija letove iz Kraljeva obavlja regionalnim, turboelisnim avionom ATR72, a let do Beča u proseku traje 1 sat i 35 minuta.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Beč uvodi "2G" pravilo - šta to tačno znači
Beč zgrada Opere

Austrija

22.09.2021. 15:00

Beč uvodi "2G" pravilo - šta to tačno znači

Vlasti grada Beča odlučile su da od 1.oktobra pooštre epidemiološke mere, i kao prva pokrajina u Austriji uvode takozvano "2G" pravilo, kojim pristup restoranima noću i velikim manifestacijama dobijaju samo vakcinisani i izlečeni od kovid-19.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve