Život
10.01.2024. 10:05
R.E.

Horoskop

Ljubav kuca na vrata OVA TRI ZNAKA u januaru!

horoskop
Izvor: Shutterstock

Verujemo da ima mnogo toga čemu možemo da se radujemo u 2024. godini, a januar će posebno lepo početi za neke horoskopske znakove.

Ljubav je tu i januar 2024. godine doneće promene, nadu i VELIKU romansu.

Ovan (21. mart - 19. april)

Znali ste da će se to desiti. Imate mogućnost da osetite ove stvari unapred, i čini se da će se tokom januara 2024. godine ostvariti sve fantazije o ljubavi koje ste imali prošle godine.

Energija Marsa je tu da vas održi jakim na načine koje samo Ovan može podneti, što znači da možda prolazite kroz neku vrstu lične transformacije. Dobro ste svesni da je ljubav sada ključni igrač u vašem životu, ali ne želite da vam preuzme um. Želite da uživate u novoj i prelepoj ljubavi, ali u isto vreme i da zadržite kontrolu. Prošli su dani kada biste se predali bez prethodnog razmišljanja.

Sa vladavinom Jarca većim delom meseca, znaćete da je vaš pristup i racionalan i ispravan. Život je pun iznenađenja i vi to razumete, ali takođe želite biti pripremljeni emocionalno, fizički i mentalno.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Priznajte, ni u milion godina niste očekivali da će ljubav igrati tako važnu ulogu u vašem životu tokom januara 2024. godine. Osećate se dobro u vezi sa svime, i zakoračili ste u ono što smatrate ovim novim nizom karmičkih uspeha; borili ste se da biste došli do ovde, i sada ste otvoreni za nagrade koje vam donosi to što ste tako posvećeni radnik... ali ljubav? Odakle je ona došla?

Bićete presrećni i samo idejom da se možda zaljubljujete, pre svega zato što niste očekivali da će se to desiti. Bili ste prilično zadovoljni životom, ostvarujući svoje male pobede tu i tamo, ali nikada zaista niste pravili mesta za ljubav u svom životu, i zbog toga će vas januar 2024. godine potpuno šokirati nekim novim u vašem životu. 

Da, Strelci, i vi možete da se zaljubite i uživate u romantičnoj vezi. Ovaj mesec vraća ljubav u vaš život i bićete veoma zadovoljni zbog toga.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Januar 2024. godine donosi potpuni preokret u vašem ljubavnom životu. Nedavno ste imali nekih uspona i padova, i niste bili sasvim sigurni da će ono što imate uspeti. Razmišljali ste o prekidu i niste videli šta bi pozitivno budućnost mogla da donese.

A ono što se dolazi jeste da kraj jednog odnosa i početak potpuno novog. Imaćete sreće u ljubavi, iako niste znali da će to uzeti oblik potpuno nove veze. Ipak, otvoreni ste za to, i ovog puta sigurno niste nemi posmatrač. 

Ne zaboravimo činjenicu da period Vodolije počinje 20. januara, što vam uvek donosi munjeviti naboj pozitivnosti. Čini se da ste predodređeni da budete srećni, čak i ako vas to iznenađuje. Uvek ste bili nekako 'veseli,' ali ova nova ljubavna sreća? Ona ima potencijal da promeni vaš celokupan pogled na život.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskop za 2024: Imamo baš, baš DOBRU vest
horoskop

Zvezde kažu...

05.01.2024. 04:20

Horoskop za 2024: Imamo baš, baš DOBRU vest

Astrolozi kažu da će 2024. godina biti puna turbulentnih dešavanja na nebu, ali da to ne treba da nas brine jer...
Close
Vremenska prognoza
few clouds
25°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve