Život
26.05.2023. 04:25
Hajdi Levi

Zvezde govore

Blizanci, srećan rođendan! Izvoilite horoskop samo za vas

Blizanci
Izvor: Shutterstock/Ekspres

Dragi naši majski i junski Blizanci, srećan vam rođendan! Umesto torte poklanjamo vam horoskop i želje slatke, prelivene čokoladomi šlagom, uz puno osmeha.

Rođendan će Vam doneti promene. Tranzit Jupitera kroz 12. kuću će vas na suptilan način suočiti sa senkom, strahovima i stvarima koje su dosad bile van Vaše kontrole.

Tajni neprijatelji su Vaši nagomilani dugovi, kojih ćete se bezbolno rešiti.

Takođe, ovladaćete nekim tajnama ili ćete ući u tajne veze. Čekaju vas i ezotična putovanja, ostrvske zemlje.

Trenutno možete osetiti ograničenja i sputanost da rešite dugove (svake vrste) zbog aktuelnih aspekata, ali je važno da zapamtite da ste vi nosilac promena, da one moraju biti transformativne za vas, a to ćete uspeti ako sačuvate unutrašnji mir i tišinu, dok tranzitni uticaji ne prođu.

Ne možete da očekujete od drugih da reše Vaše probleme, ali možete da ih privučete da Vam pomognu da ih rešite. Pred Vama je vreme kada je čovek blaži, bolji i mirniji, zagledan unutra i okrenut ka duhovnosti.

Zainteresovani postaju članovi raznih religijskih i masonskih udruženja, ili vođe iz senke.

Oni koji planiraju da napuste domovinu i žive negde daleko mogu doživeti veliki uspeh tranzitom Jupitera kroz 12. polje.

Upravo vam je 20. maja Mars izašao iz oblasti finansija tako da je stvoren idealan period za sticanje veće količine novca.

Venera je retrogradna od 23. 07. do 04. 09. što znači da nije vreme za brakove i eventualno poslovna partnerstva među rođacima, braćom i sestrama, u komšiluku.

Pazite na svoje ljubavne izjave, ne ulazite u svađe, verbalne sukobe, dozvolite svojoj Veneri da sija, čak i kada nije optimalna, odnosno ima poneku manu, ili dolazi iz prošlosti.

Vaše transformacije najviše se odvijaju u segmentu pronalaženja životne svrhe, putovanja, poslovanja s inostranstvom ili studiranja.

Stariji predstavnici ovog horoskopskog znaka će dobiti unuke, sredovečni će možda ući u drugi brak, a mladi prihvatiti avanturu kao svog životnog vodiča.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bikovi, srećan rođendan! Horoskop kaže - slede velike promene...
Bik

Zvezde govore

02.05.2023. 04:30

Bikovi, srećan rođendan! Horoskop kaže - slede velike promene...

Dragi naši aprilski i majski Bikovi, srećan vam rođendan! Umesto prave rođendanske torte izvolite godišnji horoskop, ali i naše lepe želje - od šećera, prelivene islandskom čokoladom i italijanskim sladoledom kao grudvama alpskoga snega...
Close
Vremenska prognoza
few clouds
22°C
02.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve