Život
21.09.2022. 10:30
R. E.

Da li ste među njima?

Horoskopski znaci koji najčešće dobijaju otkaz

Otkaz
Izvor: Shutterstock

Verovatno poznajete bar jednu osobu koja često menja poslove i ne uspeva da se dugo zadrži na jednom radnom mestu.

Nekim ljudima je jednostavno teško da se uklope u radni kolektiv, da postignu sve što određena pozicija zahteva, a astrolozi smatraju da to ima veze sa horoskopskim znakom.

Pročitajte koji znaci Zodijaka imaju najveće šanse da budu otpušteni...

Ribe

"Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su vredne i lako se slažu sa kolegama, međutim, kada pomisle da ih neko iskorišćava, u potpunosti prestaju da se trude, umesto da pokušaju da razgovaraju sa nadređenima, zbog čega često dobijaju otkaz", smatra astrolog Loren Eš.

Lav

"Oni su kreativni i vole da budu u centru pažnju, zbog čega često postižu uspeh u velikim korporacijama. Ali, takođe lako stvaraju neprijatelje, jer nisu fleksibilni kada je posao u pitanju.

Obrazloženje za otkaz koje Lavovi najčešće čuju je činjenica da ne umeju da budu timski igrači", kaže Eš.

Blizanci

"Druželjubivi su i veseli, ali imaju oštar jezik. Zbog svoje sklonosti da budu brutalno iskreni, često ne umeju da procene koliko je neka uvreda ozbiljna i teška. Ako nisu oprezni, lako se zamere šefovima", objašnjava astrolog.

Bik

"Osobe rođene u znaku Bika su tvrdoglave i nepopustljive, zbog čega ih kolege često ne vole.

Vredni su, ali ako steknu utisak da nisu dovoljno plaćeni ili ako se njihova kompetencija dovodi u pitanje, počeće da se svađaju i da otaljavaju posao", kaže Linda Eš za Bestlifeonline.

Ovan

"Zbog svog eksplozivnog karaktera, Ovnovi su znak koji najčešće dobija otkaz. Skloni su tome da ne razmišljaju o posledicama svojih postupaka i naglo reaguju kada se nađu u problematičnoj situaciji.

Međutim, ne bi trebalo da ih sažaljevate kada dobiju otkaz, jer su toliko samouvereni da će verovatno biti primljeni u prvu sledeću firmu u kojoj budu konkurisali", zaključuje Eš.

Na kraju je važno napomenuti da su ovo su procene samo jednog astrologa i da su zasnovane na uverenju da horoskopski znak u kojem smo rođeni određuje naš karakter i osobine ličnosti.

Astrološke prognoze ne treba shvatati previše ozbiljno i ne dozvolite da vas ovaj tekst obeshrabri ako tražite posao ili planirate da pregovarate o plati i uslovima rada u svojoj firmi.

Štaviše - dokažite da ovaj astrolog nije u pravu!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako preživeti retrogradni Merkur
opstanak, preživljavanje

Saveti

11.09.2022. 08:10

Kako preživeti retrogradni Merkur

Sigurno već znate – Merkur će biti retrogradan od 9. septembra do 2. oktobra.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
22°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve