Život
11.11.2022. 10:14
Hajdi Levi

Astrologija

Horoskop: Novembarske ide o ljubavi i strahu 2. deo

horoskop
Izvor: Shutterstock

Sredina meseca nam donosi ljubavni požar, vatrenu Veneru, spremnu za avanturu. Veneru iz Strelca, vrlo zavodljivu i zaljubljivu, ali nestalnu, baš kao sami plamen.

Barbika je pronašla svoju svrhu u obožavanju spoljašnjeg sjaja, jer bira moćnog i situiranog muškarca, koji je možda zauzet, ali spreman da joj ulepša život, obezbedi visoki životni standard, priušti putovanja, luksuz i vrtoglavo visok džeparac. Dok Ken bira partnerku, štedru i nesebičnu, koja će da mu ispuni materijalne želje i ostvari snove.  

A Venerin izabranik je optimističan, nasmejan, uvek dobro raspoložen. I nestalan. Da je stabilan ne bi postao njen, odnosno njegov, jer je u tom trenutku bio zauzet, pre nego što ga je oprljila vulkanska varnica ljubavi.

Ono što Barbika ili Ken kriju od sveta, to je da će im se desiti ono što su oni učinili drugima, ako već nije. Pitanje je vremena, jer ono što su on ili ona uradili nekom drugom, kojima je njihov izabranik formalno pripadao, sada će isto neko drugi uraditi njima.

Njihov vedri i bogati ljubavnik ima ozbiljnu manu. Sklon je aferama, i pre nego što ga upecaju on ulazi u mrežu sam. Tako je i ušao u njihov život.

On je mnogima interesantan, kao što je bio i njima, jer svima treba spasitelj, naročito na pragu novogodišnjih i božićnih praznika.

Venera iz Strelca, krajem godine svoje avanturističke romane lako menja za novogodišnje kataloge. Njen kredo su savršeni fizički izgled, skupa garderoba, najlepši stanovi, najbolji provodi, nauzbudljivija putovanja, najluksuznija prevozna sredstva. Sve u cilju ažuriranja najbolje verzije sebe. Stvaranje Barbike i Kena najnovije generacije.

Venera iz Strelca treba da se vrati sebi. Svojoj unutrašnjoj lepoti koju je izgubila nabacujući na sebe pregršti šljokica spoljašnjeg sjaja, uvek u želji da poboljša svoj izgled. U takmičenju kome nema kraja. Uvek će se naći neko ko će na sebe da nabaci više šljokica ili zlatnog praha.

Kada ovakvi lepotani, Barbika i Ken, kojima se mnogi dive, spoje svoju vidljivu vatru sa onom unutrašnjom, tek tada dobijaju supermoć da unište svaku konkurenciju. I da zadrže svog izabranika, uprkos iskušenjima. Kao svog omiljenog plišanog medu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vaga: Horoskop za novembar
Vaga

Astrologija

09.11.2022. 07:10

Vaga: Horoskop za novembar

Početak novembra je bio stresan, ali ćete kraj meseca dočekati puni elana.
Close
Vremenska prognoza
light rain
24°C
20.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve