Život
11.01.2024. 09:05
R.E.

Nema na čemu

Muškarci ako želite srećnu ženu, OVE četiri stvari treba da znate

ljubav
Izvor: Shutterstock

U današnje vreme sklapanje braka postaje sve izazovnije, ali ono što je potrebno za uspostavljanje dobre i čvrtsze veze takođe je neophodno i za održavanje iste živom i zdravom.

Ako parovi žele da ljubav traje, moraju da slušaju jedno drugo. Još važnije, mora im biti stalo za to kako se njihov partner oseća. No, nažalost, previse ljudi na ove stvari ne obraća pažnju.

Mnogi muškarci ne shvataju zašto bi nakon izvesnog vremena u vezi trebalo da se trude. A ponekad ne shvataju ni tačno šta njihova supruga pokušava da im poruči.

Evo četiri stvari koje žene žele da njihovi supružnici znaju, a koje muškarci često jednostavno - ne čuju.

1. Šta joj je potrebno i šta želi

Logično - žene i muškarci su potpuno različiti, pa ne smete razmišljati kao muškarac da biste je usrećili i stvorili uspešan brak

Da biste zaista razumeli žene, potrebno je da istražujete kako razmišljaju, kako doživljavaju seks, kako hormoni igraju ulogu u svemu, i šta je važno za ženski um, srce i telo. Muškarci treba da saznaju šta zaista pokreće žene.

Međutim, nije dovoljno samo čitati ili pohađati nekoliko časova... Ne. Treba da direktno pitate svoju partnerku o njenim željama i potrebama. Zatim, treba pažljivo pratiti šta je uzbuđuje ili čini suprotno.

2. Da li je seksualno ispunjena

Žene su odgajane da štite osetljivu mušku sujetu. Dobro je poznato da žene često lažu o postizanju orgazma. Postoji bezbroj razloga zašto žene to rade, a glavni je prilično jednostavan - žene ne žele da povrede vaša osećanja. Uverene su da, ako izraze svoje želje, muškarac ionako neće ništa promeniti.

Na početku veze, seks je istraživački, igrački i avanturistički. Vremenom, seks može postati rutinski, dosadan i čak obaveza. Žene žude i trebaju avanturu. Dokazano je da ženama pre postane dosadno u vezi nego muškarcu, a glavni razlog za dosadu može biti to što je seks postao rutina.

Svaki put sve isto, nema više avanture, igre ili predigre. Prestali ste da brinete o tome šta je čini poželjnom i kada se dobro oseća u spavaćoj sobi. 

3. Neophodno joj je udvaranje

Udvaranje i romantika... Žene žele da muškarac obrati pažnju na sitnice u njenom životu, pita je kako je prošao njen dan, i zatim pažljivo sluša kada ona podeli sa njim svoje misli.

Udvaranje se odnosi i na posvećivanje vremena za planiranje novih avantura koje ćete zajedno doživeti. Život lako može da se pretvori u rutinu i kolotečinu jer se svodi samo na posao, kuću, decu i tako u krug. Ovo ne stvara želju, strast, povezanost ili dubinu... već ostavlja vašu partnerku da se oseća prazno i neprimećeno, kao da nije bitna.

Zato, setite se šta ste radili kada ste se trudili da je osvojite, kada ste tek započeli vezu? Možda nije potrebno održavati isti nivo intenziteta, ali verujte da je potrebno, kako njoj, tako i vašoj vezi, ako želite da bude zdrava i trajna.

4. Kako je navesti da želi seks

Ovo je verovatno najveći problem koji žene imaju s muškarcima. Nedostatak pažnje prema ovom segmentu može je naterati da vara ili odbije seks s vama. Ako ne želite da se nađete u bilo kojoj od ovih situacija, shvatite da je predigra važna za žene.

Žene trebaju vreme da se "zagreju". Ne funkcionišu kao muškarci - njihova tela ne reaguju samo na brzi poljubac i dodir. Ne, ženama je potreban dodir, strastveno ljubljenje, predigra i muškarac koji želi da upozna njihova tela.

Vaša partnerka je verovatno pokušala da vam prenese ove stvari. Možda je plakala, pretila ili se svađala s vama zbog nečega beznačajnog u nadi da ćete moći pročitati njene misli. Žene možda nemaju potpuno razumevanje svoje seksualnosti i kako je ona povezana sa njihovim životom i srećom. Ali možete učiti zajedno s njom. Srećna žena, srećan život - kako kaže izreka.

Dakle, najbolji način da je učinite srećnom je fokusiranje na ovih nekoliko stvari. Prestanite je tretirati kao da je muškarac ili kao da je neko kome upravljajuhormoni. Fokusirajte se na ponovno izgrađivanje veza, želje, stvaranje strasti i avanture.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
fog
14°C
25.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve