Život
27.10.2021. 23:05
R.E.

Koncerti za najmlađe

Šta bebe vole da slušaju

beba.jpg

Vrata Beogradske filharmonije ponovo su bila otvorena specijalno za bebe povodom šest koncerata koji su održani od 25. do 27. oktobra, a kao i u prethodnim izdanjima ovog interesatnog muzičkog eksperimenta odlično su se zabavili i mališani i njihovi roditelji.

Za bebe od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar je svirao "Karneval životinja", K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića.

Beogradska filharmonija je i ovoga puta dočekala malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti.

Kao i na prethodnim koncertićima, bilo je "gu-gu, ga-ga" ovacija i mnogo zabave kako za bebe tako i za njihove roditelje.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sećate se bebe sa albuma "Nirvane" od pre 30 godina? Sada ih tuži!
beba

Neverovatno

25.08.2021. 17:20

Sećate se bebe sa albuma "Nirvane" od pre 30 godina? Sada ih tuži!

Spenser Elden, čija se fotografija kao četvoromesečne bebe pojavila na omotu albuma "Nevermind" benda "Nirvana" pre tri decenije, tužio je ovaj bend zbog navodne dečije pornografije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
0°C
04.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve