Život
15.12.2023. 04:05
R. E.

Astrologija i ljubav

Ovo su TOP 5 horoskopskih ROMANTIKA

horoskop, ljubavni horoskop
Izvor: Shutterstock

U atrologiji svaki horoskopski znak poseduje jedinstven skup osobina koji oblikuje njihov pristup ljubavi. Ipak, neki imaju urođenu sklonost za romantikom, zrače neodoljivom privlačnošću kojom bez napora osvajaju tuđa srca.

Ukoliko tražite partnera koji oličava strast i predanost sa posebnim "začinom" romantike, naći ćete ga među sledećih pet znakova.

RIBE
Ribe, kojima vlada Neptun, planeta snova i mašte, nalaze se na vrhu liste kao jedan od najromantičnijih znakova. Poznate po svojoj emocionalnoj dubini, Ribe uspevaju da stvore čistu magiju u svojim odnosima. Njihova nesebična priroda i bezgranična empatija čine ih izuzetnim partnerima koji stalno stavljaju potrebe svojih najmilijih ispred svojih. Urođena kreativnost Riba podstiče njihove romantične gestove, od iskrenih rukom pisanih pisama do spontanih izleta tokom vikenda. Sa svojom nepokolebljivom posvećenošću i sposobnošću da se povežu na nivou duše, Ribe su oličenje pravih romantičara.

VAGA
Pod upravom Venere, planete ljubavi i lepote, Vaga je sinonim za romantiku. Vage su prirodno rođeni ljubavnici koji cene harmoniju i druženje. Surovo iskreno, oni su sramotno romantični! Uvek idu iznad i dalje kako bi stvorili ambijent elegancije i estetske privlačnosti. Od večere uz sveće do pomno planiranih sastanaka, Vage ne štede napor da se njihovi partneri osećaju cenjeno. Njihova diplomatija i oštar osećaj za ravnotežu osiguravaju da se sukobi rešavaju sporazumno, održavajući romantičnu iskru. Sa Vagom pored sebe, svako može doživeti ljubavnu priču koja podseća na bezvremenu bajku.

RAK
Vođen mesecom, Rak je oličenje emocionalne dubine i nežnosti. Njihove romantične sklonosti potiču iz njihove ogromne sposobnosti da duboko brinu o svojim partnerima. Rakovi su majstori u stvaranju prijatne atmosfere koja podstiče emocionalnu intimnost. Oni su ti koji pamte godišnjice i vole da iznenade svoje partnere sentimentalnim poklonima. Njihova odanost i posvećenost čine ih idealnim partnerima za one koji traže trajnu ljubav. U vezi sa Rakom, svako će otkriti ljubav koja je topla i utešna kao meki zagrljaj.

BIK
Sa Venerom kao njihovom vladajućom planetom, Bikovi su nepokolebljivi u potrazi za senzualnim i trajnim vezama. Ovi zemaljski znaci pristupaju romantici sa čvrstom odlučnošću koja osigurava da njihovi odnosi izdrže test vremena. Bikovi su poznati po svom prepuštanju finijim životnim zadovoljstvima, koje željno dele sa svojim partnerima. Od luksuznih spa dana do vrhunskih domaćih obroka, oni svojim odnosima daju dašak luksuza i senzualnosti. Njihova nepokolebljiva odanost i pouzdanost stvaraju snažnu osnovu za ljubavnu priču koja je i trajna i strastvena.

LAV
Pod vladavinom Sunca, Lav blista kao pravi romantik u panteonu zodijaka. Lavovi pristupaju ljubavi sa istim entuzijazmom i žarom koji primenjuju na svaki aspekt svog života. Njihovi veličanstveni gestovi i magnetna ličnost čine ih neodoljivim partnerima. Lavovi ne štede da se njihovi voljeni osećaju cenjenima i da im se dive. Njihovo samopouzdanje i želja da budu u centru pažnje osiguravaju da su njihovi partneri centar njihovog univerzuma. Astrolozi kažu da će oni koji su u vezi sa Lavom iskusiti ljubav koja je živa, strastvena i ispunjena avanturama.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskop: OVA četiri znaka najviše vole da ogovaraju
tračarenje, ogovaranje

Da li ste među njima?

25.11.2023. 02:00

Horoskop: OVA četiri znaka najviše vole da ogovaraju

Retko ko ne voli da ogovara, ali neki pojedinci se jedva suzdržavaju da makar jedan dan izostave komentarisanje drugih.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
21°C
21.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve