Život
13.11.2022. 23:05
R.E.

Vinarija Kutjevo

Ukoliko ste ljubitelj vina, OVO je pravi posao za vas

Vino
Izvor: Shutterstock

Vinarija Kutjevo objavila je na "PickJobs" platformi za zapošljavanje oglas za posao koji bi retko koga ostavio ravnodušnim.
Vinarija zapošljava probače vina i testere doživljaja koji će degustirati različite sorte vrhunskih vina, učestvovati u procesima proizvodnje vina prolazeći kroz različite tehnike, te ocenjivati doživljaj celokupne vinarije.

Kandidati će razgledati i davati mišljenje o mogućim unapređenjima kompleksa kutjevačkih podruma.

Navedena vinarija potražuje četiri zaposlena koji će testirati vina i doživljaj vinarije od 26. do 27. novembra 2022. u Kutjevu.

Odabrani kandidati će degustirati autohtona hrvatska vina te uživati u slavonskim delicijama.

Kako bi vikend bio nezaboravan, budućim zaposlenima je osiguran prevoz i besplatni smeštaj u sklopu vinarije, a uz degustaciju i kreiranje vrhunskih vina dobiće i honorar za odrađeni posao.

Idealni kandidati su obožavatelji autohtonih vina, zaljubljenici u vinske podrume, osobe profinjenih nepca koje uživaju u novim ukusima.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem "PickJobs" platforme ili mobilne aplikacije do 23. novembra 2022. uz kratko obrazloženje zašto sebe smatraju idealnim kandidatom za ovaj posao. Kandidati moraju biti stariji od 18 godina.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Zaustavite nelegalnu prodaju rakije"
Rakija

Savez proizvođača rakije

09.11.2022. 12:14

"Zaustavite nelegalnu prodaju rakije"

Savez proizvođača rakije Srbije zatražio je od države da hitno zaustavi nelegalnu prodaju rakije i krene, kako je navedeno, u beskompromisno sprovođenje Zakona o jakim alkoholnim pićima.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
23.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve