Život
08.10.2021. 16:35
R.E. / Tanjug

Hrvatska

"Zbog zabrane rada noćnih klubova, mladi traže zabavu u BiH i Srbiji"

Noćni klub, bar, izlazak, provod, piće, koktel
Izvor: Shutterstock

Hrvatski Glas preduzetnika i Udruženje noćnih klubova i barova traže ukidanje mera o ograničenom radu ugostiteljskih objekata, jer, kako tvrde u zajedničkom saopštenju, ionako neki rade ilegalno, a hiljade mladih noćnu zabavu pronalazi u BiH i Srbiji, gde takva ograničenja ne postoje.

Iz tih udruženja upozoravaju Štab civilne zaštite da je mera o ograničenom radu ugostiteljskih objekata doneta bez, kako navode, pravih i naučnih argumenata.

Oni tvrde da se, uprkos ograničavanjima, mnogi objekti pretvaraju u noćne klubove, odnosno da rade ilegalno, pa, kažu, ne mogu da se ne zapitaju "ko je u ovoj situaciji lud".

"Ugostiteljski objekti koji su udaljeni 30 do 40 minuta vožnje u susednim državama nude svoje usluge iza ponoći", navodi se u saopštenju.

Uz to, udruženja ukazuju da su cene u ugostiteljskim objektima susednih država niže, nema zabrana i sve je dostupno, preneli su hrvatski mediji.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

I pored zahteva Kriznog štaba nove mere nisu uvedene
koronavirus u Srbiji

Ana Brnabić

05.10.2021. 17:09

I pored zahteva Kriznog štaba nove mere nisu uvedene

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da i pored zahteva Kriznog štaba restrikvnije mere u cilju sprečavanja rasta broja obolelih od korona virusa nisu uvedene, jer bi u to produžilo agoniju i zaustavilo imunizaciju.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm with light rain
20°C
28.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve