Biznis
03.12.2021. 23:05
Tanjug

Siniša Mali

Paušalno oporezivanje - nova tema ako biste da "ćaskate" sa ministrom finansija

Siniša Mali
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

U okviru rubrike "Pitajte ministra finansija", koju je ministar Siniša Mali nedavno pokrenuo na svom instagram profilu, građani i privrednici ovog meseca ministru mogu da postavljaju pitanja koja se tiču paušalnog oporezivanja.

Ministar Mali je putem Instagram storija postavio anketu na temu paušalnog oporezivanja, a odgovori će na isti način biti postavljeni i početkom sledeće nedelje.

Cilj je da se jednom mesečno detaljno obradi po jedna tema iz nadležnosti Ministarstva finansija, iako i građani i privrednici i na dnevnom nivou mogu da postavljaju pitanja ministru na razne teme, kako preko društvenih mreža, tako i putem sajta Ministarstva finansija mfin.gov.rs, kažu za Tanjug iz kabineta ministra.

U okviru rubrike "Pitajte ministra finansija Mali je proteklih meseci odgovarao na pitanja o e-fakturama, e-fiskalizaciji i direktnoj pomoći države građanima,

Ista praksa biće nastavljena i u narednom periodu, navode iz ministarstva.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

I preduzetnice su mame, a treba im sledeće...
majka.jpg

Mame su zakon

02.12.2021. 00:05

I preduzetnice su mame, a treba im sledeće...

Udruženje "Mame su zakon" i Digitalna zajednica, pokrenuli su Inicijativu "I preduzetnice su mame", čiji je cilj da ukaže na diskriminatoran položaj preduzetnica i izjednači ga sa položajem zaposlenih žena u pogledu prava na trudničko, porodiljsko i odsustvo sa rada radi nege deteta.
Close
Vremenska prognoza
light rain
18°C
16.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve