Biznis
13.09.2023. 11:22
R.E.

Stigle "Bolje cene"

U kojim sve prodavnicama mogu da se kupe proizvodi koji su pojeftinili

prodavnica
Izvor: Shutterstock

U prodavnicama trgovinskih lanca u Srbiji od ove srede do kraja godine biće jeftinije 20 proizvoda i to prehrambeni i proizvodi za ličnu higijenu i kućna hemija pod oznakom "Bolja cena".

Na spisku se nalaze: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa.

Tu su i hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, kao i šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, kao i deterdženti za pranje sudova i za pranje veša.

U akciji učestvuju kompanije Delez Srbije, Merkator S, DTL, Lidl Srbija, Univereksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, Aman i Gomeks.

Odluka o smanjenju marži za te proizvode doneta je prošle nedelje nakon sastanka ministra trgovine Srbije Tomislava Momirovića i predstavnika trgovinskih lanaca, a ove srede predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio, na zajedničkom doručku sa Momirovićem i Malim, da će sledeće nedelje pojeftiniti još 10 proizvoda

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pale cene hrane u svetu
Hrana, namirnice, frižider

Tokom avgusta

08.09.2023. 17:30

Pale cene hrane u svetu

Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) objavila je da je u avgustu ove godine došlo do cena prehrambenih proizvoda, osim pirinča i šećera, na šta je uticao porast zaliha hrane.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
02.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve