Hronika
15.01.2022. 19:05
R.E

Ubistvo na snimanju

Istražitelji uzeli telefon Aleka Boldvina

mobilni
Izvor: Shutterstock

Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma Rust u Meksiku.

Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u istrazi, šef njujorške policije sinoć je potvrdio da je glumac doneo svoj mobilni telefon u policijsku stanicu koja se nalazi u blizini njegovog prebivališta, prenosi Rojters.

U izveštaju BBC se navodi da istražitelji planiraju da provere mejlove, tekstualne i glasovne poruke povezane sa ubistvom koje se dogodilo 21. oktobra 2021. godine tokom snimanja filma Rast, kada je hicem iz pištolja ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen reditelj Džoel Souza.

"U mobilnom telefonu neće ništa pronaći. Na tom uređaju nema (validnih) odgovora. Alek nije uradio ništa pogrešno", rekao je njegov advokat Eron Dajer.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nova tužba protiv Aleka Boldvina - scenario nije zahtevao pucanje?!
pistolj.jpg

Ko zna šta ćemo još čuti

18.11.2021. 00:37

Nova tužba protiv Aleka Boldvina - scenario nije zahtevao pucanje?!

Član ekipe sa snimanja filma "Rast" Mejmi Mičel, navela je u tužbi da prema scenariju nije bilo neophodno da se puca iz pištolja tokom scene koju je Alek Boldvin uvežbavao, kada je prošlog meseca ubio snimateljku Halinu Hačins.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
17°C
28.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve