Scena
02.12.2021. 00:05
R.E.

Ubistvo na snimanju

Alek Boldvin: Nikad ne bih uperio pištolj i povukao obarač, nikada

Alek Boldvin, 1. 12. 2021.
Izvor: Invision / Evan Agostini

Američki glumac Alek Boldvin sada tvrdi da nije povukao okidač pištolja kojim je ispaljen pravi metak i ubijena direktorka fotografije Halina Hačins tokom snimanja filma "Rust".

Boldvin je za Ej-Bi-Si njuz rekao da "nema pojma" kako se bojeva municija našla na setu filma "Rust" i da on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je jedna osoba ubijena, a druga ranjena, prenosi Rojters.

“Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad“, rekao je Boldvin u intervjuu koji će u celosti biti emitovan u četvrtak.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena, a reditelj Džoel Souza je ranjen u, kako je Boldvin ranije izjavio, tragičnoj nesreći 21. oktobra, na setu vestern filma koji se snimao u blizini Santa Fea u Novom Meksiku.

Boldvin je, glavna zvezda i producent ovog filma, "prošao do detalja dešavanja na snimanju tog dana“, kaže Džordž Stefanopulos koji je vodio razgovor sa glumcem u emisiji Ej-Bi-Si "Dobro jutro Amerika“.

"Kao što možete da pretpostavite, on je slomljen, ali je takođe bio veoma iskren, bio je veoma predusretljiv. Odgovorio je na svako pitanje“, rekao je Stefanopulos.

Dva člana filmske ekipe podnela su tužbe protiv Boldvina, producenata i drugih odgovornih za nesavesno ponašanje i kršenje bezbednosnih protokola tokom snimanja filma, a vlasti u Santa Feu i dalje vode istragu i do sada nisu podnele krivičnu prijavu.

Alek Boldvin, 1. 12. 2021.
Izvor: ABC News / Jeffrey Neira
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ubistvo na snimanju filma: Privatna tužba protiv Aleka Boldvina
Alek Boldvin, 11. 11. 2021.

Tragedija

11.11.2021. 00:50

Ubistvo na snimanju filma: Privatna tužba protiv Aleka Boldvina

Jedan član ekipe filma "Rđa" koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene, podneo je danas tužbu za nesavesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
29.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve