Hronika
25.01.2022. 15:11
Tanjug

Niš

Ubistvo Ðokića: Ispitani novi svedoci

sud, sudnica
Izvor: Shutterstock

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušana tri svedoka u nastavku istrage protiv Gorana Džonića i ostalih optuženih za ubistvo tročlane porodice Ðokić prošlog septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Prema pisanju lokalnih medija iskaz je dala Jasmina Stevanović, bratanica pokojnog Gorana Ðokića na okolnosti njegovog odnosa sa bratom od tetke, prvoosumnjičenim Džonićem.

Takođe, saslušan je i Milan Miletić, vlasnik vozila koje je koristio osumnjičeni Aleksandar Milošević iz Moravca koji se tereti za saizvršilaštvo u zločinu.

Dalibor Stojković, otac dečaka koga je šest meseci pre ubistva, vozilom udario Džonićev sin Stefan takođe je danas ispitan u niskom tužilaštvu.

Pored Gorana Džonića, pod istragom niškog Višeg tužilaštva su i njegovi sinovi Stefan i Milan, kao i braća Milošević Aleksandar i Kostatin.

Sva petorica se nalaze u pritvoru i sumnjiče se za saučesništvo u teškom ubistvu Gorana Ðokića, njegove supruge Gordane i njihove 25-godišnje ćerke Lidije, 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca

Protiv njih istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Istraga je zatvorena za javnost.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ubistvo Đokića: Kako je Džonić zavaravao tragove
Scena zločina, telo, ubistvo 27.8.2021.

Klupko se razmotava

10.12.2021. 07:05

Ubistvo Đokića: Kako je Džonić zavaravao tragove

Goran Džonić, glavnoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, ne samo da je danima pokušavao da prikrije svoje učešće u zločinu koji je potresao čitavu Srbiju tako što je tešio svoju tetku, majku nastradalog Gorana, kao i Đokićevu snaju Vericu, već je uradio sve što je mogao da tokom potrage za svojim nestalim rođacima policiju usmeri na lokacije koje su daleko od one na kojoj je ubio i zakopao tela rođaka.
Ubistvo u lovu?

Okolina Kuršumlije

lov, lovci
17.01.2022. 16:05

Ubistvo u lovu?

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
06.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve